Ny biludlejningsforretning i Biersted lover nem og fleksibel biludlejning
Om det er familien der skal fragtes eller ting, der skal flyttes, så står Bilhuset Biersted klar med et hjælpende køretøj til utrolig lave priser!

Fra den 01/7/2018 har det været muligt at leje alt fra varevogne til personbiler hos Bilhuset Biersted på Haldagervej 50, 9440 Aabybro. Bilhuset er blevet en del af Autokonzept biludlejningsfamilie, som er en ny og innovativ biludlejningskæde i Danmark.

De lokale Autokonzept biludlejningsforretninger ejes og drives af seriøse autoværksteder fordelt over hele landet, som har faglig korrekt viden og lokalkendskab. Alle udlejningsbiler er derfor serviceret af dygtige fagfolk, og kunderne kan derfor altid regne med at leje en bil, hvor alt fungerer som det skal.

Da det på landsplan i stigende grad også er blevet populært at leje bil i længere perioder, tilbyder bilhuset også minileasing med attraktive rabatter til kunder, der ønsker at leje bil i en eller flere måneder. Er man erhvervskunde kan man ligeledes opnå attraktive fordele og rabatter ved at indgå en erhvervsaftale.

Alle udlejningsbiler er derfor serviceret af dygtige fagfolk, og kunderne kan altid regne med at leje en bil, hvor alt fungerer som det skal.  

Du kan leje biler via bookingsystemet på hjemmesiden www.lejbilen.dk

Ved langtidsleje eller leasing, send venligst forespørgsel til Jette@bilhuset-biersted.dk, så svarer vi hurtigst muligt.