• DBR
  • BonusHistorien

Det hele startede 1. august 1983 med en drøm om at lave et moderne bilhus på landet.

Jette og Erik Hjørringgaard grundlagde Bilhuset Biersted i 1983. Ideén og drømmen var at skabe et moderne bilhus, hvor fundamentet var at skabe rammer om et højt serviceniveau, kvalitet og kundetilfredshed. Det startede på adressen Haldagervej 48 i Biersted, hvor Jette og Erik købte værkstedet, tankstationen og boligen. Det viste sig at være en god idé og igennem hårdt arbejde og tro mod konceptet, fik de travlt på værkstedet, Metax tankstationen og i kiosken.

I starten af 90'erne købte Jette og Erik nabogrunden. Der var nu opstået et behov for at udvide og da muligheden viste sig, var det nu tidpunktet, hvor virksomheden skulle flytte til nye lokaliteter. I 1993 stod den nye bygning klar på Haldagervej 50. Her var der mulighed for at tilbyde kunderne, et mere moderne og tidsvarende bilhus. Det moderne bilhus indeholdt stort autoværksted, indendørs biludstilling, kontor og velfærdslokaler. Siden hen er der løbende bygget til på Haldagervej 50, vaskehal, dæklager, lokale til synsvirksomhed og pladeværksted. 

Bilhuset Biersted og medarbejdere, har igennem tiderne altid været i udvikling. Det er nødvendigt for at følge med udviklingen i branchen, og samtidig leve op til sikkerheds- og miljøkrav fra myndigheder. 

I 2014 blev det personligt ejet Bilhuset Biersted, omdannet til Bilhuset Biersted A/S. Bilhuset Biersted A/S er ejet og drevet af Erik Hjørringgaard, som sammen med samtlige ansatte, sikrer at fundamentet og værdierne fastholdes.

Fundamentet og værdierne i dag, er de samme som da det startede i 1983. Vi sikrer høj service, kvalitet og kundetilfredshed, igennem tilgængelighed, faglig kompetence og afstemte forventninger. Altsammen gør at vi idag har en stor og loyal kundekreds og det er vi meget stolte og taknemlige over.

Det var lidt historie om huset ind til nu... velkommen eller på gensyn!

I dag består Bilhuset Biersted af:

  • Vaskeanlæg med vaskehal, støvsugning, dæktryksmåler
  • Et dygtigt hold af medarbejdere, der står til rådighed for dig og din bil
  • Salgsafdeling med indendørs biludstilling og 35-50 nyere salgsklare vare-/personbiler
  • Skadecenter, udbedrer alle former for skader og samarbejder med forsikringsselskaber
  • Autoværksted, der udfører service og alle former for reparationer på vare-/personbiler

Biler til salg