• DBR
  • Bonus


Bilhuset Biersted Skadecenter

Som medlem af Dansk Bilbranche Råd, garanteres du et godt håndværk hos os.

Vores skadecenter udbedrer alle former for skader på din personbil eller varebil. Så uanset hvilken skade din bil har fået, kan vi reparere den her på vores skadecenter. Vi har drevet autoværksted med karrosseriværksted i over 30 år, så vi har et rigtigt godt kendskab til alle typer skader.

På vores skadecenter har vi en rigtig pladesmed ansat, han er uddannet pladesmed med gode papirer og et proffesionelt indblik i branchen.  

Vi samarbejder med forsikringsselskaber og takserer skaderne online, så dit forsikringsselskab får hurtig besked. En hurtig taksering af skaden, gør også at vi hurtigt kan få den godkendt, så arbejdet på din bil kan begynde og du kan få din bil tilbage inden for en rimelig periode.

Mens din bil er til reparation hos os, låner du en af vores lånebiler, så du fortsat kan komme rundt og hverdagen kan fortsætte.

Vi tilbyder en gratis lånebil ved alle skader eller større reparationer. 

Vi er samtidig også godkendt som branchens Rudecenter, så alle former for glasskader klares også. Vi udskifter forruder og reparerer stenslag, altsammen gøres hurtigt og effekttivt - så du kan komme videre i løbet af kort tid.  

Så har bilen fået et stenslag, revne i forruden, skrammer, buler eller en trafikskade - kontakt os og vi tager os af alt det praktiske arbejdet med bilen!  

RING 98 26 90 11

Biler til salg